Na ne su architektura tai tikrai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nuotraukas perkėliau čia:
http://tinkle.miestai.net/showthread...065#post123065
Cechai, jei dar turėsi, ten ir talpink
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNuotraukas perkėliau čia:
http://tinkle.miestai.net/showthread...065#post123065
Cechai, jei dar turėsi, ten ir talpink
O nuotraukos darytos spali
Comment
-
Parašė ogo Rodyti pranešimąArch. K.Pempe yra Lietuvos Architektu Sajungos pirmininkas.
atsargiau rink zodzius
o dabar Kaunas ir Sabas viska suveike, sutvarke, suvazinejo po uzsienius, o Tavo gerbiamas architektas Pempe atsirado tik tada, kai atejo laiaks trugdyti. kodel, po galais, jis nemoka nieko kurti? baisiai pikta man.
Comment
-
ogo
Parašė somis Rodyti pranešimątegu jis atsargiau renka zodzius pries prancuzus. kodel, kai buvo skelbiami du koncsesijos konkursai, pries dvejus metus, Lietuvos architektu sajungos pirmininkas tylejo? kodel neorganizavo kokios nors imones, kuri galetu pastatyti, ir kuriai jis turetu itakos. jei jam taip siemens arena patinka - galejo pasamdyti ir tuos pacius statytojus, ir viska organizuoti.
o dabar Kaunas ir Sabas viska suveike, sutvarke, suvazinejo po uzsienius, o Tavo gerbiamas architektas Pempe atsirado tik tada, kai atejo laiaks trugdyti. kodel, po galais, jis nemoka nieko kurti? baisiai pikta man.
Comment
-
Patį konsultavimą aš įsivaizduoju kiek kitaip:
ateina prancūzų arcitektas į Lietuvos Arcitektų sąjungos būstinę, ir paklausia: ką man geriau daryti šioje vietoje:
tiltą, ar krantinę.
Arba, geriausiu atveju:
pristatydamas projektą, prancūzų architektas paklaustų:
ar geriau daryti išėjimą į salą, ar ne?
bet jei su uzsakovais prancūzas pasitarė, ir nusprendė, kad VIP bilietai kainuos brangiau, kad patogiausiai VIPams įeiti per pagrindinį įėjimą, o viešuoju transportu atvažiavę keleiviai eis per M.K.Čiurlionio tiltą, tai ar jam dar reik konsultuotis?
Keista, kai Lietuvos arcitektai jaučiasi pranašesni už prancūzus.
Comment
-
ogo
Parašė somis Rodyti pranešimąPatį konsultavimą aš įsivaizduoju kiek kitaip:
ateina prancūzų arcitektas į Lietuvos Arcitektų sąjungos būstinę, ir paklausia: ką man geriau daryti šioje vietoje:
tiltą, ar krantinę.
Arba, geriausiu atveju:
pristatydamas projektą, prancūzų architektas paklaustų:
ar geriau daryti išėjimą į salą, ar ne?
bet jei su uzsakovais prancūzas pasitarė, ir nusprendė, kad VIP bilietai kainuos brangiau, kad patogiausiai VIPams įeiti per pagrindinį įėjimą, o viešuoju transportu atvažiavę keleiviai eis per M.K.Čiurlionio tiltą, tai ar jam dar reik konsultuotis?
Keista, kai Lietuvos arcitektai jaučiasi pranašesni už prancūzus.
Comment
-
ogo
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ savivaldybė ir sabas rado projektuotojos ir vykdytojus, o tie "konsultantai" vietoj to, kad konsultuotų, dergia vienos garsiausių pasaulyje kompanijų architekto darbą!
Comment
-
Parašė TotaS Rodyti pranešimąPakeitimu reiktu, bet jau dabar kanors manau keisti butu per daug rizikinga...
Comment
-
ogo
Parašė liutass Rodyti pranešimąFinansų tikrai rasti ne problema. Svarbiausia - pasirašyti koncesijos sutartį, kur bus numatytos visos koncesijos sąlygos, t.y. per kiek laiko ir kada savivaldybė grąžins koncesininkui jo investuotus pinigus.
Comment
-
Parašė ogo Rodyti pranešimąva kaip parpasta. trunka, berods, tik 10 m. nuo pirmojo E.M. cilindro nutupdymo Dainavos (ar kur ten?) parke.
Comment
Comment